duminică, 2 ianuarie 2011

Un nou inceput

De aproape cinci ani am luat contact cu spatiul virtual , in acest timp am invatat lucruri nebanuite despre apicultura. Sper ca prin intermediul acestui blog sa impartasesc si altora experienta mea si sa intru in contact cu oameni noi.
  Ce e mai plăcut decât să ai pe cineva cu care să îndrăzneşti să vorbeşti totul cum vorbeşti cu tine? Ce preţ ar avea bucuria în împrejurări fericite, dacă n-ai avea pe cineva care să se bucure de ea la fel ca tine? Iar nenorocirea ar fi greu s-o înduri fără cineva care s-o suporte şi mai greu decât tine.

6 comentarii:

 1. Experienta ai destula, informatii de impartasit "cat Casa Poporului", asa ca asteptam subiecte de discutie captivante si imagini graitoare!
  Pharaonu75

  RăspundețiȘtergere
 2. Bun publicaţii. Site-ul web este un bun instrument de învăţare şi de schimb de cunoştinţe. Vino şi vezi APICULTURA greaca web bee-apis.
  http://beebbc.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 3. Va rog sa-mi spuneti ce/ cat trebuie sa stiu pentru a intretine un stup (deocamdata). Inca nu cunosc mare lucru despre apicultura, insa as vrea sa-mi fac un hobby din asta...Eventual, pentru incepatori, ce-mi recomandati sa citesc ?
  Va multumesc.
  liviuungur@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 4. In primul rand sa nu fii alergic la veninul de albine si sa le iubesti.
  Apoi iti trebuie un loc unde sa instalezi stupul astfel incat sa nu deranjezi pe nimeni iar albinele sa aiba fuficiente flori pentru a-si asigura hrana.

  RăspundețiȘtergere
 5. La magazinele de profil gasesti de vanzare " Manualul apicultorului"

  RăspundețiȘtergere
 6. Ma bucur ca am descoperit acest blog. Incerc sa invat cat mai multe. Cu stima Emil

  RăspundețiȘtergere